-8%

Xbox Live Gold 3 Maanden Abonnement - Xbox Download Code

Attentie: Na de aankoop zal de activatiecode opgeslagen en beschikbaar zijn vanuit jouw Account.  • Het Xbox Live Gold 3 Maanden abonnement geeft je elke maand gratis games en exclusieve aanbiedingen in de Xbox Store.
  • Nadat jouw betaling succesvol is afgerond, en de bestelling op Complete staat, ontvang je een downloadlink en instructies hoe de code ingewisseld kan worden. De downloadlink wordt ook opgeslagen in je account.
  • Maak gebruik van het voordeel van de Deals with Gold en koop games met grote kortingen (natuurlijk kun je die voordeeltjes ook perfect gebruiken met je Xbox Live tegoed.)
  • Xbox Live Gold staat voor maximale prestaties en reductie in lag door de honderduizenden servers die speciaal hiervoor ingericht zijn.

  • Online gamen op de Xbox voor ongeveer 1 Euro per week
  • Hou er rekening mee dat de Xbox Live Gold kaarten gegarandeerd zijn voor europese gamertags.
  • Er is geen verloopdatum, dus inwisselen wanneer jij wilt
  • Er worden door ons geen extra kosten gerekend


Normale prijs: € 19,99

Nu € 18,49

Productgegevens
Uitgever Xbox One
Pegi-leeftijd Nee
Platform Xbox Live
Genre Xbox Live Gold
Activatie Microsoft Online Redemption
Releasedatum 01/05/2016
Verzending Digitale Download
Regio Europa
PRODUCTOMSCHRIJVING

Xbox Live - Het snelste en meest betrouwbare gaming netwerk voor consoles

Gaming wordt gewoon direct beter met Xbox Live Gold. Word lid van de beste community van gamers op het snelste, meest betrouwbare gaming-netwerk, waar dedicated servers prestaties en snelheid maximaliseren. Ervaar het beste in competitieve en coöperatieve gaming op Xbox One en Windows 10, met betere matchmaking en minder wachten. Je krijgt ook elke maand gratis games met je Xbox Live Gold-lidmaatschap, die soms AAA-titels bevatten, en bespaar tot 50-75% in de Xbox Store. Met miljoenen gamers wereldwijd en zoveel games om te spelen, is het nu een goed moment om naar Gold te gaan. Met Xbox Live Gold krijg je de meest geavanceerde multiplayer, gratis spellen, exclusieve ledenkortingen van maximaal 50-75% op games in de Xbox Store en meer. *


Elke maand gratis games:

Volg games die je altijd al wilde spelen met een groeiende bibliotheek met gratis titels op Xbox One en Xbox 360. Games kunnen gedurende een beperkte tijd worden gedownload en zijn vervolgens van jou. Let op dat je Xbox Live Gold abonnement actief moet zijn om deze games te kunnen blijven spelen.


Ongekende multiplayer-gaming::

Of je nu FIFA speelt met een vriend in een andere stad of samen speelt met vrienden van over de hele wereld en los gaat op Overwatch, Xbox-spellen zijn nog leuker als je samen speelt.

Premium entertainment:

Van de nieuwste populaire HD-films, tv-shows en sport tot de meest populaire muziek en live-evenementen, je krijgt alles met Xbox Live Gold.

Speel op meer plaatsen:

Gemakkelijke toegang tot jouw games, vrienden en community via Xbox One, Windows 10 pc, tablet en telefoon. Waar je ook gaat, je games en prestaties gaan met je mee. En wanneer je jouw Xbox One-games streamt naar je Windows 10 pc, kun je doorgaan met spelen met jouw vrienden en jouw beste gamemomenten opnemen.


Jouw favoriete apps op je TV:

Geniet van je favoriete content met Netflix, Twitch en nog veel meer. En met Xbox One kun je apps naast elkaar zettem met gameplay om tegelijkertijd te spelen en te kijken, zodat je nooit een moment mist.


Twee gratis games per maand:

Alle gekwalificeerde Gold-leden ontvangen elke maand twee gratis speciaal geselecteerde, fan-favoriete Xbox spellen. Ze zullen gedurende een beperkte tijd beschikbaar zijn om te downloaden en de jouwe om ongeacht wat te bewaren. Dit is ook van toepassing op Xbox One

*
Xbox Live Gold is niet langer vereist voor sommige apps en functies. Voor sommige apps zijn abonnementen op app-providers en / of andere vereisten vereist. Home Gold: beperkt tot één Xbox One per huis; beperkingen zijn van toepassing. Smart Match-matchmaking en Cloud Hosted Multiplayer beschikbaar in ondersteunde games. Mediaspellen en inhoud worden afzonderlijk verkocht. Multiplayer tussen Xbox One en Xbox 360 wordt niet ondersteund.

SYSTEEMVEREISTEN
SYSTEEMVEREISTEN
Uitgever Xbox One
Pegi-leeftijd Nee
Platform Xbox Live
Genre Xbox Live Gold
Activatie Microsoft Online Redemption
Taal French (Belgium), Danish (Denmark), Swedish (Sweden), Norwegian Nynorsk (Norway), Finnish (Finland), Dutch (Netherlands), English (United Kingdom), German (Germany)
Systeem Eisen
System Requirements
GFWL No
PhysX No
Releasedatum 01/05/2016