-67%

Police Simulator 2 Law and Order

Ga de strijd aan met de toenemende dreiging van criminele activiteiten die je stad teisteren. Je macht en vermogen als politiechef om de stad te beschermen steunt op een degelijke kennis van de risicogebieden en het vermogen om je budget in de hand t

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 29,99

Nu € 9,99

Dit is een digitaal product, geschikt voor de Eurozone, met directe levering van de code.

Productgegevens
Uitgever Excalibur
Pegi-leeftijd PEGI 12
Platform PC
Genre Simulation
Activatie Activation Code
Releasedatum 23/03/2012
PRODUCTOMSCHRIJVING
Details
Ga de strijd aan met de toenemende dreiging van criminele activiteiten die je stad teisteren. Je macht en vermogen als politiechef om de stad te beschermen steunt op een degelijke kennis van de risicogebieden en het vermogen om je budget in de hand te houden. Neem moedige agenten in dienst en laat ze patrouilleren door de straten, stuur hulpverleningsvoertuigen om snel bij incidenten ter plaatse te kunnen zijn, en investeer in ver ontwikkelde nieuwe technologie die de rechercheurs kan ondersteunen bij het oplossen van zaken. Ben jij de beschermer die deze stad zo hard nodig heeft, of bezwijk je onder de toenemende criminaliteit?

Kenmerken:

- Infiltreer criminele organisaties met undercoveragenten en stuur het politiekorps erop af om de verdachten in te rekenen.
- Plaats flitsers om gevaarlijke bestuurders te vangen en bewakingscameras die de rechercheurs helpen bij het oplossen van zaken.
- Upgrade je uitgebreide hightech onderzoekslaboratorium om de daders te vinden, met vingerafdrukherkenning tot DNA-analyses.
- Wanneer je agenten hun werk boven verwachting uitoefenen, zullen ze promotie krijgen waardoor hun bekwaamheid toeneemt.
- Koop, verkoop en herstel je voertuigen, van patrouillewagens tot helikopters.
Productspecificaties
Productspecificaties
Uitgever Excalibur
Pegi-leeftijd PEGI 12
Platform PC
Genre Simulation
Activatie Activation Code
Taal Dutch (Netherlands), German (Germany), English (United States), French (France)
Systeem Eisen
System Requirements
Supported Operating Systems Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2) (64-Bit), Windows Vista (SP2) (32-Bit), Windows 7 (64-Bit), Windows 7 (32-Bit)
PhysX No
GFWL No
Minimum Requirements
Sound Cards DirectX® 9.0c Compatible
Ram 2.0 GB
CPU Speed (MHz) 2.4 GHz
CPU Speed 2.4 GHz
Minimum Video Card Info
VideoRam DirectX® 9.0c
Releasedatum 23/03/2012
SCHRIJF JOUW EIGEN REVIEW