-10%

Rollercoaster Megapack 9 PC

De RollerCoaster Tycoon® Bundel van Mindscape kopen geeft je in 1 klap RollerCoaster Tycoon® 1, 2 en 3 inclusief alle uitbreidingen. Hoe bedoel je een Mega Pack. De allerbeste rollercoaster game ooit verkocht en nog veel meer. Alle games zijn beter gemaakt om ook te werken met de nieuwste hardware dus als je een computer met Windows 10 hebt dan is dat geen probleem.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 14,99

Nu € 13,49

Dit is een digitaal product, geschikt voor de Eurozone, met directe levering van de code.

Productgegevens
Uitgever Mindscape
Pegi-leeftijd PEGI 3
Platform PC
Genre Simulation
Activatie Steam
Releasedatum 06/10/2016
PRODUCTOMSCHRIJVING
Details

De RollerCoaster Tycoon® Bundel ( Steam gamekey van Mindscape) kopen geeft je in 1 klap RollerCoaster Tycoon® 1, 2 en 3 inclusief alle uitbreidingen. Hoe bedoel je een Mega Pack. De allerbeste rollercoaster game ooit verkocht en nog veel meer. Alle games zijn beter gemaakt om ook te werken met de nieuwste hardware dus als je een computer met Windows 10 hebt dan is dat geen probleem.

RollerCoaster Tycoon® :

In Rollercoaster Tycoon bouw je je eigen pretpark. In de 1e game begin je met 5 verschillende scenario's. Haal het doel en het volgende scenario komt beschikbaar. Dit totdat je je Mega Park hebt, waar je alle attracties kunt bouwen.

De uitbreidingen Added Attractions en Loopie Landscapes bouwen hierop verder. Meer scenario's, meer doelen en meer attracties. Jouw park wordt steeds groter.

RollerCoaster Tycoon

In het tweede spel van de RollerCoaster-reeks zijn de 26 scenario's direct te spelen. Ook is het mogelijk om zelf scenario's te creëeren met de Scenario Editor. De scenario's zijn opgedeeld in vijf categorieën: Beginnersparken, Uitdagende parken, Expertparken, Six Flags-parken en Bouw je eigen Six Flags.

De uitbreiding Wacky Worlds is gebaseerd op de zeven werelddelen. Je krijgt verschillende attracties, decoraties en scenario's in dit thema. De tweede uitbreiding Time Twister is gebaseerd op de toekomst en geschiedenis. Ook hierbij worden nieuwe attracties, decoraties en scenario's toegevoegd in het thema en is het mogelijk om, als het gehele park gevuld is, een tweede park te maken.

RollerCoaster Tycoon® 3 :

In het derde spel in de RollerCoaster-reeks is een groot verschil te zien met de eerste twee spellen: het gehele spel is in 3D! Ook is het in deze editie mogelijk om de speelmodus Zandbak te selecteren; een modus waarin je onbeperkt geld hebt en dus het pretpark van je dromen kunt bouwen. In de carrièremodus kun je ieder park in drie verschillende niveau's spelen: beginner, ondernemer en tycoon. Hoe meer levels er worden voltooid, hoe meer parken er beschikbaar komen.

In de eerste uitbreiding Soaked! kan je het pretpark vullen met zwembaden en waterattracties en is het mogelijk om de achtbanen onder de grond te laten lopen. De tweede uitbreiding Wild! laat je dieren toevoegen waarmee je onder andere dierenshows kunt organiseren en bezoekers op de rug van een olifant kunt laten rijden.

Kenmerken RollerCoaster Tycoon Mega Pack:

  • Bouw je eigen droom achtbaan-en themapark.
  • Gebruik de vele ontwerptools.
  • Ontdek unieke landschappen of bouw bekende parken na.
  • Manage je eigen pretpark.
  • Vermaak je gasten met spectaculaire waterbanen en wilde dieren. 
Productspecificaties
Productspecificaties
Uitgever Mindscape
Pegi-leeftijd PEGI 3
Platform PC
Genre Simulation
Activatie Steam
Taal English (United Kingdom), Dutch (Netherlands), French (Belgium)
Systeem Eisen
Minimum Requirements
Hard Disk Space 4.60 GB
Intel Processor Intel Pentium 3 750 MHz
Ram 256 MB
Sound Cards DirectX® 9.0 Compatible
Recommended Requirements
Intel Processor Intel Pentium 4 1.20 GHz
Ram 512 MB
System Requirements
GFWL No
PhysX No
Supported Operating Systems Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2) (32-Bit), Windows Vista (SP2) (64-Bit), Windows 7 (SP1) (32-Bit), Windows 7 (SP1) (64-Bit), Windows 8 (32-bit), Windows 8 (64-bit), Windows 8.1 (32-Bit), Windows 8.1 (64-Bit), Windows 10 (32-Bit), Windows 10 (64-Bit)
Releasedatum 06/10/2016
SCHRIJF JOUW EIGEN REVIEW