Scania Truck Driving Simulator

Neem plaats achter het stuur van een van de meest iconische vrachtwagens op de weg in deze zeer gedetailleerde Scania R-serie simulatie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 9,99

Dit is een digitaal product, geschikt voor de regio Europa, met directe levering van de code.

Productgegevens
Uitgever Excalibur
Pegi-leeftijd Nee
Platform PC
Genre Simulation
Activatie Steam
Releasedatum 12/06/2012
PRODUCTOMSCHRIJVING
Details
Neem plaats achter het stuur van een van de meest iconische vrachtwagens op de weg in deze zeer gedetailleerde Scania R-serie simulatie. De realiteit in de simulatie is extreem in deze unieke mix van videogame en simulatie, ontworpen om enorme aantrekkingskracht uit te oefenen op iedereen die van truckrijden houdt. De simulatie bestaat uit een prachtig in 3D weergegeven truck, compleet met een volledig functionerend dashboard, instrumenten en buitengewone fysica die de simulatie tot leven brengen. Stel uw rijvaardigheden op de proef in 10 afzonderlijke uitdagingen in truckrijden, die dienen als praktijkexamen in uw poging om uw rijbewijs te behalen. Kunt u de ingewikkelde routes en opdrachten volbrengen in een realistische omgeving die u stevig in de bestuurdersplaats drukt. Kunt u de obstakels ontwijken terwijl u met een trailer achteruitrijdt? Heeft u de onorthodoxe manier om problemen aan te pakken die nodig is om een reeks trailers op de juiste plaats in het emplacement te schikken? Kunt u met precisie parkeren? Zodra u de basiskennis onder de knie hebt en u uw rijbewijs heeft behaald, zal u tegen de besten strijden wanneer u deelneemt aan een tiental disciplines, geinspireerd op de Young European Truck Driver Competition de virtuele reproductie van Scania Driver Competition evenementen. Leer de trucjes om uw truck met millimeterprecisie te besturen. Als dat niet genoeg is, kunt u de rit van uw leven beleven, in een serie van tien ultieme uitdagingen die mens en machine op de proef stellen. Op bergweggetjes, in slecht weer, langs geblokkeerde routes; u moet in perfecte harmonie samenwerken met uw Scania truck om uw bestemming veilig te bereiken.
Kenmerken: Rijd een reeks vrij vormgegeven missies waarin u goederen moet bezorgen in een enorme, extreem gedetailleerd in 3D weergegeven stad. Laad de vracht in die u wilt terwijl u in alle vrijheid goederen vervoert. Grijp de gelegenheid aan om meer te weten te komen over de toonaangevende Scania trucks met de unieke gelegenheid om een virtueel bezoek te brengen aan het eigen Demo Centre van Scania de plek waar Scania indruk probeert te maken op zijn VIP-gasten met zijn voertuigen. Volledig aan te sluiten op internet, waar u uw high scores kunt uploaden en de charts met de beste resultaten kunt downloaden zodat u kunt zien hoe u het doet ten opzichte van de experts. Bestudeer in de herhalingen die u kunt downloaden de technieken van de meesters, die virtuele Scaniabestuurders zowel inzichten bieden als inspireren. Als u even een korte pauze wilt nemen, wat is er dan leuker dan een bezoekje te brengen aan de virtuele galerij. Een must-have voor elke Scania truck fan: verlustig u in de aanblik van de grote galerij vol fotos en films van Scania. Bekijk de highlights van eerdere seizoenen van de Young European Truck Driver competities om uw honger te scherpen wanneer u ernaar streeft om de prestaties van de ware truckmeesters te evenaren. Ga de weg op in deze alles overtreffende Scania simulatie waardoor u gegarandeerd truck wilt blijven rijden.
Productspecificaties
Productspecificaties
Uitgever Excalibur
Pegi-leeftijd Nee
Platform PC
Genre Simulation
Activatie Steam
Taal German (Germany), English (United States), French (France), Dutch (Netherlands)
Systeem Eisen

MINIMUM:

 • OS: Windows XP
 • Processor: Dual core CPU 2.4 GHz
 • Memory: 2 GB RAM
 • Graphics: GeForce 7600 GT-class equivalent 256 MB
 • DirectX: Version 9.0c
 • Storage: 2 GB available space

RECOMMENDED:

 • OS: Windows 7
 • Processor: Quad core CPU 3.0 GHz
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics: GeForce GTS 450-class 1024 MB
 • DirectX: Version 10
 • Storage: 2 GB available space
 • Additional Notes: Logitech G27 or similar racing wheel recommended
Releasedatum 12/06/2012
SCHRIJF JOUW EIGEN REVIEW