Syberia

Advocate Kate Walker verlaat het flitsende New York om naar het Franse plaatsje Valadilène te reizen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 12,99

Dit is een digitaal product, geschikt voor de Eurozone, met directe levering van de code.

Productgegevens
Uitgever Mindscape
Pegi-leeftijd PEGI 3
Platform PC / Mac
Genre Adventure
Activatie Steam
Releasedatum Nee
PRODUCTOMSCHRIJVING
Details
Advocate Kate Walker verlaat het flitsende New York om naar het Franse plaatsje Valadilène te reizen. De grote speelgoedfabriek die ze vertegenwoordigt, heeft haar zinnen gezet op de fabriek van de familie Voralberg, waar mechanische poppen worden gemaakt. Kate zal in Valadilène, waar de fabriek staat, de overname regelen. Wanneer Kate in het dorpje arriveert, is ze getuige van een nogal vreemde en zelfs griezelige begrafenis. Tot haar grote schrik ontdekt ze dat het om de uitvaart van Anna Voralberg, de vrouw met wie ze de deal zou sluiten, gaat. Wat nu?
Kate ontdekt dat Anna nog een jongere broer heeft. Als het haar lukt Hans Voralberg op te sporen, kan ze de overname alsnog afronden. Hans blijkt, zelfs met de hulp van de mechanische pop Oscar, niet eenvoudig te vinden. Zodra Kate de zoektocht in gang zet, wordt ze door mysteries en intriges omhuld. Vergezel haar tijdens een bijzondere reis door Centraal- en Oost-Europa en beland uiteindelijk in het verre Rusland. Geniet van het prachtige uiterlijk van dit beroemde spel en spoor alle aanwijzingen die je nodig hebt om jouw reis te vervolgen op. Lukt het jou alle puzzels op te lossen en de laatste erfgenaam te vinden? Bereid je voor op een verbluffend mooi avontuur dat je nog lang zal heugen!
• Een verhaal dat jouw verbeelding voorbijgaat
• Interessante en intrigerende personages
• Filmische ervaring door bepaalde cameras keuzes, animatie en kadrering
• Originele en creatieve puzzels
Productspecificaties
Productspecificaties
Uitgever Mindscape
Pegi-leeftijd PEGI 3
Platform PC / Mac
Genre Adventure
Activatie Steam
Taal German (Germany), English (United States), French (France), Dutch (Netherlands)
Systeem Eisen OS: Windows XP/Vista/7 Processor: 1GHz CPU Memory: 512MB Hard Disk Space: 1.2GB Video Card: DirectX compatible graphics card with 128 MB memory DirectX®: 9.0c Sound: Sound card with DirectX 9.0c support OS: 10.6 or later CPU: 600 Mhz (INTEL ONLY) RAM: 128 MB Hard Drive: 1,5 GB
Releasedatum Nee
SCHRIJF JOUW EIGEN REVIEW