Syberia 2

Toen de Amerikaanse advocate Kate Walker door haar werkgever naar het Franse plaatsje Valadilène werd gestuurd, wist ze nog niet dat deze reis haar leven voorgoed zou veranderen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 12,99

Dit is een digitaal product, geschikt voor de Eurozone, met directe levering van de code.

Productgegevens
Uitgever Mindscape
Pegi-leeftijd Nee
Platform PC / Mac
Genre Nee
Activatie Steam
Releasedatum Nee
PRODUCTOMSCHRIJVING
Details
Toen de Amerikaanse advocate Kate Walker door haar werkgever naar het Franse plaatsje Valadilène werd gestuurd, wist ze nog niet dat deze reis haar leven voorgoed zou veranderen. Een ogenschijnlijk eenvoudige bedrijfsovername mondde uit in een door mysterie omgegeven zoektocht die Kate naar het ijskoude Rusland voerde. Daar ontmoette ze Hans Voralberg, een vreemde oude man met een droom die zo bijzonder was dat Kate besloot haar leven in New York op te geven om hem te helpen.
Hans Voralberg is al jaren op zoek naar het eiland Syberia. Daar, en alleen daar, zouden nog levende mammoeten te vinden zijn. Stap samen met Kate en Hans in de mechanische trein die door Hans ontworpen is en reis steeds dieper het ijskoude Rusland in. Neem de tijd, niemand jaagt je op. Geniet van misschien wel de mooiste achtergronden die je ooit in een spel zult zien en los inspirerende puzzels op die uitermate logisch in elkaar zitten. Ze zijn niet te makkelijk maar ook niet te moeilijk. Lukt het jou om samen met Kate en Hans de laatste mammoeten op aarde te vinden? Deze fantastische reis zal zich voorgoed in jouw geheugen nestelen!
“Syberia II” is, net als voorganger “Syberia”, een Engelstalig derde-persoons avonturenspel. Het spel maakt indruk door de prachtig uitgewerkte omgevingen, de meeslepende verhaallijn en de goed uitgewerkte personages. Je zult merken dat je sympathie voor de hoofdpersonen zult opvatten. Je boekt vooruitgang in het spel door uiteenlopende puzzels op te lossen. Het is niet de bedoeling dat je halverwege het spel blijft steken en de puzzels zijn daar dan ook goed op afgestemd. Ze zijn beslist niet te eenvoudig maar absoluut goed op te lossen. De intense spelbeleving zorgt ervoor dat je volledig door het verhaal wordt opgeslokt en uiteindelijk met een gevoel van voldoening bij de eindscène aanbelandt.
Productspecificaties
Productspecificaties
Uitgever Mindscape
Pegi-leeftijd Nee
Platform PC / Mac
Genre Nee
Activatie Steam
Taal German (Germany), English (United States), French (France), Dutch (Netherlands)
Systeem Eisen Windows: OS: Windows XP/Vista/7 Processor: 1.5GHz CPU Memory: 512MB Hard Disk Space: 1.5GB Video Card: DirectX compatible graphics card with 128 MB memory DirectX®: 9.0c Sound: Sound card with DirectX 9.0c support Mac OS X 10.8 CPU Type: Intel Mac Only CPU Speed: 1.5 GHz System RAM: 512 MB Drive Space: 2.5 GB Video RAM: 128 MB Video (ati): ATI Radeon HD 2400 XT * Video (nvidia): NVIDIA GeForce 8600M GT * Video (intel): Intel HD Graphics *
Releasedatum Nee
SCHRIJF JOUW EIGEN REVIEW