-17%

Taxi

Gevestigd in een levende 3D stad, Taxi plaats je achter het stuur van je eigen taxi bedrijf.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 11,99

Nu € 9,99

Dit is een digitaal product, geschikt voor de regio Europa, met directe levering van de code.

Productgegevens
Uitgever Excalibur
Pegi-leeftijd PEGI 3
Platform PC
Genre Simulation
Activatie Steam
Releasedatum 06/11/2017
PRODUCTOMSCHRIJVING
Details
Gevestigd in een levende 3D stad, Taxi plaats je achter het stuur van je eigen taxi bedrijf. Je begint met een vervallen oude taxi en je moet geld verdienen met ritten zodat je personeel kan huren, voertuigen kan kopen en verbeteringen kan kopen voor de voertuigen terwijl je ze allemaal goed onderhoud. Als je onderbemand bent kan je zelf ook een reserve taxi besturen en ritten afmaken. Uiteindelijk zal je dan meer chauffeurs en voertuigen huren om je bedrijf uit te breiden.

Er zijn drie grote steden om te verkennen in het spel met een in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en nog een andere in Europa. Elke stad komt met zijn eigen unieke auto’s en lokale rijomstandigheden en wetten. Je ervaart zowel links als rechts rijden, de verkeerslichten, variërende snelheidslimieten van 30, 60 en 70 mph en wisselende verkeersomstandigheden. De steden bevatten een vliegveld en enkele en dubbele rijbanen, verkeerslichten, voetgangers oversteekplaatsen, rotondes en vier-weg kruispunten. Andere kenmerken zijn: bruggen, straat namen, voetgangers, verkeersborden, oneffen wegen en een dacht en nacht cyclus.
Kenmerken:
Koop nieuwe auto’s Neem extra chauffeurs aan Penalties voor slecht onderhouden voertuigen Verbeterbare onderdelen, acceleratie en brandstof verbruik Alle taxi’s kunnen verbeterd worden in de zin van verf kleur en stickers Reparaties zullen ook regelmatig nodig zijn aan banden en de motor

 

Productspecificaties
Productspecificaties
Uitgever Excalibur
Pegi-leeftijd PEGI 3
Platform PC
Genre Simulation
Activatie Steam
Taal English (United Kingdom), Dutch (Netherlands), German (Germany)
Systeem Eisen
Minimum Requirements
CPU Speed (MHz) 2.0 GHz
Hard Disk Space 2.00 GB
Ram 2.0 GB
System Requirements
GFWL No
PhysX No
Supported Operating Systems Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2) (32-Bit), Windows Vista (SP2) (64-Bit), Windows 7 (SP1) (64-Bit), Windows 7 (SP1) (32-Bit), Windows 8 (32-bit), Windows 8 (64-bit)
Releasedatum 06/11/2017
SCHRIJF JOUW EIGEN REVIEW