-33%

Train Sim World: CSX Heavy Haul


Attentie: Na de succesvolle aankoop zal de activatiecode voor Train Sim World: CSX Heavy Haul direct opgeslagen worden en beschikbaar zijn vanuit jouw Account. Ook wordt de link via email direct verstuurd.


MIDGAME Voordelen:

  • Officiële Retailer
  • Shop met Keurmerk
  • Directe Levering
  • Maak kennis met MIDGAME en profiteer van deze kennismakingskorting met de code: MIDGAME-4-YOU

Normale prijs: € 29,99

Nu € 19,99

Productgegevens
Uitgever Excalibur
Pegi-leeftijd PEGI 3
Platform PC
Genre Simulation
Activatie Steam
Releasedatum 25/04/2017
Verzending Digitale Download
Regio Europa
PRODUCTOMSCHRIJVING

Het verhaal achter Train Sim World CSX Heavy Haul:


De toekomst van Trein Simulatie games is daar met Train Sim World®: CSX Heavy Haul. Jij bent uitgenodigd om te komen werken voor CSX Transportation als een spoorweg medewerker om belangrijke vrachten af te leveren. Dit met hele krappe tijdsschema’s. Jouw vaardigheden, focus en uithoudingsvermogen zullen worden getest en er zijn veel plaatsen om te verkennen zoals Rockwood Mine, Sand Patch Summit en Cumberland Yard. 

Ultimieme Realisme

Train Sim World®: CSX Heavy Haul is een complete nieuwe First Person Simulatie die de ervaring van het besturen van krachtige en zware vrachttreinen tot leven brengt in 1 van Amerika’s meest prachtige en beroemde spoorwegen: Sand Patch Grade. 

Aangedreven door Dovetail Games nieuwe SimuGraph® vehicle dynamics engine en Unreal Engine 4® technologie, maakt Train Sim World gebruik van real-world data om de prestaties, geluiden en het gevoel van echte treinen te repliceren. 

Met volledige interactiviteit in de cabine, controleer één van de drie locomotieven en voel het detail terwijl je in de bestuurdersstoel zit en een aantal van de grootste en krachtigste treinen ter wereld in beweging laat komen.

Authentieke Uitdagingen

Krijg een reeks uitdagingen in uiteenlopende loco's onder de knie. Een verscheidenheid aan uitdagende activiteiten, van het overschakelen van drukke werven tot het commanderen van zware treinen over steile hellingen.

Ga van de ene naar de andere dienst, terwijl zij hun taken uitvoeren, neem controle of rij mee, de keuze is van jou.

Leef je spoorweg droom uit en verken de zeer gedetailleerde leefomgeving en vindt de beste locaties voor die once-in-a-lifetime momenten.

 

Interactief Leren

Train Sim World is geschikt voor spelers van alle niveaus met begeleide tutorials voor beginners en geavanceerde procedures voor experts.

Klim in de cabine en leer drie verschillende locomotieven kennen, stap-voor-stap, en ga snel van beginner naar expert.

De volledig functionele locos bieden een reeks complexe procedures om te leren van koud starten tot remsysteem management.

SYSTEEMVEREISTEN
SYSTEEMVEREISTEN
Uitgever Excalibur
Pegi-leeftijd PEGI 3
Platform PC
Genre Simulation
Activatie Steam
Taal Dutch (Netherlands), German (Germany), English (United States), French (France)
Systeem Eisen Nee
Releasedatum 25/04/2017