-35%

Train Simulator 2018

Train Simulator dompelt je volledig onder in een wereld van treinen en vervoert je naar een plek waar jij beslist wat te doen, waar en wanneer

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 29,99

Nu € 19,49

Dit is een digitaal product, geschikt voor de Eurozone, met directe levering van de code.

Productgegevens
Uitgever Excalibur
Pegi-leeftijd PEGI 3
Platform PC
Genre Simulation
Activatie Steam
Releasedatum Nee
PRODUCTOMSCHRIJVING
Details
De ultieme railhobby
Train Simulator dompelt je volledig onder in een wereld van treinen en vervoert je naar een plek waar jij beslist wat te doen, waar en wanneer. Ervaar de uitdaging om een groot aantal verschillende locs te beheersen en de routes in elke richting te leren. Ontgrendel je creatieve potentieel met behulp van krachtige tools om je eigen routes en scenario's te creëren en geniet van je verzameling vanuit het perspectief van de bestuurder, passagier of spoorweg fan. Wat je ook leuk vindt aan treinen, Train Simulator laat het zien.
Mittenwaldbahn: Ervaar het wonder, de schoonheid en de uitdagende natuur van de schilderachtige Mittenwaldbahn terwijl deze zich een weg baant door het Alpenlandschap van West-Oostenrijk.
Peninsula Corridor: maak een ritje op de dynamische en moderne Peninsula Corridor, een van de belangrijkste forenzenspoorwegen van Amerika, die slingert langs het levendige en bruisende schiereiland San Francisco in Californië.
Noord-Wales Coastal: Van Crewe naar Llandudno, de Noord-Wales kust spoorweg brengt een spectaculair uitzicht op zee met zowel lokale als intercity verbindingen.
Kenmerken:
Besturen: begin je carrière als een virtuele machinist of ingenieur, bestuur een aantal van 's werelds meest fantastische spoorweg machines. Verkennen: ontdek een wereld van verbazingwekkende vergezichten met een grote diversiteit aan spoorwegen, waaronder uitdagende locomotieven en treinen. Creëren: creëer levendige werelden met gebruiksvriendelijke, uitgebreide hulpmiddelen en deel ze met je vrienden en andere spelers. Verzamelen: bouw een droomcollectie van routes, locomotieven, treinen en rollend materieel met een breed scala aan extra inhoud op Steam.
Productspecificaties
Productspecificaties
Uitgever Excalibur
Pegi-leeftijd PEGI 3
Platform PC
Genre Simulation
Activatie Steam
Taal German (Germany), English (United States), French (France), Dutch (Netherlands)
Systeem Eisen Operating System Windows 7 / 8.1 Processor Dual Core 2.8 GHz Core 2 Duo (3.2 GHz Core 2 Duo recommended), AMD Athlon MP (multiprocessor variant or comparable processors) Hard Disk Space 40GB Memory 4 GB RAM Graphics VRAM 512 MB – 1GB with Pixel Shader 3.0 (AGP PCle only) DirectX 9.0c Others Broadband internet connection, Mouse and keyboard or Xbox controller
Releasedatum Nee
SCHRIJF JOUW EIGEN REVIEW