Onze levertijd:

De levertijd voor alle fysieke producten, zoals Nintendo Switch games of een Joy-Con controller, is 1 tot 2 werkdagen. Normaal gesproken zal een bestelling gedaan op werkdagen voor 1400 uur, de volgende werkdag al bij jou in huis zijn.

Onze werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag.

De verzendkosten:

Wij hanteren geen verzendkosten voor bestellingen uit Nederland of Belgie. Wel zo makkelijk en overzichtelijk. 

Verzenden van de bestellingen:

Alle bestellingen worden door ons verstuurd via PostNL en wel met Track&Trace code. Nadat de bestelling is verstuurd, ontvang je van ons het nummer en de link waardoor je heel makkelijk de bestelling kunt volgen. 

Kan ik mijn producten ruilen?

Helaas behoort ruilen niet tot de mogelijkheden. Wel kunnen producten geretourneerd worden, indien dit binnen de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen valt.

Een bestelling retourneren:

Bij aankopen via internet is het heel normaal dat je nog bedenktijd hebt na het ontvangen van het product. Dat is bij ons niet anders. Vanaf de dag dat het product bij je is bezorgd, heb je 14 dagen bedenktijd. Als het bestelde product niet aan de verwachting voldoet, dan heb je binnen de periode van 14 dagen de mogelijkheid om van de koop af te zien en de bestelling te retourneren. 

Als je een bestelling wilt retourneren, dan werkt dit als volgt:

  • Wij ontvangen een melding dat jij een bestelling wilt retourneren. Dit kan via ons contactformulier.
  • Jij geeft bij deze melding ook het bestelnummer door.
  • Jij ontvangt zsm de retourinstructies per mail maar uiterlijk binnen 2 werkdagen.
  • De bestelling dient binnen 14 dagen na melding bij ons binnen te zijn.
  • Na ontvangst en controle van het product, zullen wij het orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten op jouw bankrekening.

Enkele tips voor retourneren:

  • Verpak de producten in een goede stevige verpakking. Stuur een retourzending altijd met Track&Trace nummer of een andere traceerbare methode. Mocht er namelijk iets gebeuren met een verzending, dan is MIDGAME hier niet voor verantwoordelijk of aansprakelijk.
  • Je bent op tijd als je de producten terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
  • Het retourneren is voor eigen rekening.
  • Zorg ervoor dat de bestelling goed is ingepakt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade die opgelopen is tijdens het transport van de retourzending.

Extra informatie over retourneren:

Games & Software

Games en Software kunnen geretourneerd worden mits de verzegeling niet is verbroken.

Hardware en Accessoires

Het is mogelijk om hardware en/of accessoires te retourneren mits deze nog verzegeld is. Onder deze noemer vallen bijvoorbeeld de consoles/spelcomputers van Nintendo, Microsoft en Sony, en controllers.

Headsets

Headsets zoals bijvoorbeeld in-ear koptelefoons kunnen niet geretourneerd worden als de verzegeling is verbroken. Dit om hygienische redenen.