Windows Gift Card 50 EURO

Waarom een Windows Gift Card van 50 Euro bij ons kopen?


  • Wij zijn een officieel goedgekeurde verkoper van Windows Store Gift Cards
  • Elk product wordt rechtstreeks ingekocht bij de uitgever.
  • Dit geeft je de 100% garantie dat je een officiele en werkende code koopt.
  • Buiten deze garantie hebben wij ook een zeer goede klantenservice en kun je 24/7 bestellen.
  • En niet onbelangrijk, alle codes worden direct geleverd!

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 50,00

Dit is een digitaal product, geschikt voor de regio Europa, met directe levering van de code.

Productgegevens
Uitgever Microsoft
Pegi-leeftijd Nee
Platform PC
Genre Gift Cards
Activatie Microsoft Online Redemption
Releasedatum 01/09/2015
PRODUCTOMSCHRIJVING
Details

Met een Microsoft Windows Store-cadeaukaart van 50 EURO kun je duizenden geweldige apps, games en meer kopen en downloaden van de Windows- en Windows Phone Stores. Het is ook een uitstekende cadeau-optie voor vrienden en familie. Wat dacht u ervan om dit als de perfecte keuze te beschouwen als een vervanging van een tegemoetkoming of een gelegenheidsgeschenk voor uw kinderen.

De voordelen van de Windows-cadeaukaart zijn talrijk.

  • Gebruik het wanneer je maar wilt - jouw cadeaukaart vervalt nooit, ook niet nadat je deze hebt ingewisseld voor jouw account.
  • Je hebt altijd krediet beschikbaar - eenmaal verzilverd, blijven de credits in je account staan, te besteden aan geweldige content wanneer je maar wilt, waar je ook bent en wanneer je er klaar voor bent.
  • Zoveel geweldige content - duizenden games, apps en meer die je binnen handbereik hebt en die je kunt laten ontdekken en genieten op jouw Windows-pc, tablet, telefoon en zelfs Xbox.

Laat vrienden, familie of kinderen genieten van de geweldige inhoud in de Windows Store. Geef het cadeau van een Windows Store-cadeaubon en ze zullen meteen genieten van hun Windows Phone, tablet, pc of Xbox door geweldige apps en inhoud te downloaden. Open de verbazingwekkende wereld voor hen. 

Vragen die ons veel worden gesteld over Windows Store-cadeaubonnen:

Kan ik in-app-producten kopen met een Windows Gift Card?

Ja en nee. De meeste producten die worden aangeboden in games en apps zoals kaartpakketten, nieuwe levels en Coins kunnen worden gekocht met een cadeaubon, maar voor sommige apps, zoals abonnementen, is een andere betalingsmethode vereist. Zorg ervoor dat j edit gecontroleerd hebt alvorens je een gift card koopt.

Hoe wissel ik een Windows Store cadeaukaart in?

Ga naar microsoft.com/redeem, log in op je Microsoft account en geef de digitale code in. Zodra deze succesvol is ingewisseld wordt het tegoed gelijk bijgeschreven op jouw account. Klaar om uit te geven in de online Microsoft Store, op Windows en op Xbox.

Hoe controleer ik mijn saldo op mijn Microsoft-account?

Controleer hoeveel tegoed je nog hebt staan.

 

GEEN VERVALDATUM OF EXTRA SERVICEKOSTEN

Er gelden mogelijk belastingvoorwaarden. Je hebt toegang tot het internet (hierop kunnen verbindingskosten van toepassing zijn) en een Microsoft-account nodig. Als je een nieuwe account wilt maken, ga je naar https://commerce.microsoft.com. Voor inwisseling op een console heb je Xbox Live nodig. Oorspronkelijke Xbox uitgesloten. Voor bepaalde inhoud is een betaald abonnement nodig. Je moet ouder zijn dan 13. Behalve als dit wettelijk is vereist, kunnen codes niet worden ingewisseld of omgeruild voor contant geld, niet opnieuw worden geladen en niet worden geretourneerd. Microsoft is niet verantwoordelijk voor codes die zijn kwijtgeraakt, gestolen, vernietigd of gebruikt zonder toestemming. Onderhevig aan de volledige voorwaarden en bepalingen en landelijke beperkingen die zonder kennisgeving kunnen wijzigen. De aanbieding is niet geldig waar deze verboden is of als er wettelijke beperkingen gelden. Codes uitgegeven door en ©/™/® Microsoft Corp., een onderneming uit Washington, en/of haar aangesloten maatschappijen

Productspecificaties
Productspecificaties
Uitgever Microsoft
Pegi-leeftijd Nee
Platform PC
Genre Gift Cards
Activatie Microsoft Online Redemption
Taal Dutch (Netherlands), German (Germany), English (United States), French (France)
Systeem Eisen
System Requirements
GFWL No
PhysX No
Releasedatum 01/09/2015
SCHRIJF JOUW EIGEN REVIEW