-13%

Microsoft Xbox Live Gold 12 Maanden

Daarom koop je een Xbox Live Gold abonnement van 12 maanden bij ons:


  • Wij zijn een officieel goedgekeurde verkoper van Xbox Live Gold Memberships
  • Elk product wordt rechtstreeks ingekocht bij de uitgever.
  • Dit geeft je de 100% garantie dat je een officiele en werkende code koopt.
  • Buiten deze garantie hebben wij ook een zeer goede klantenservice en kun je 24/7 bestellen.
  • En niet onbelangrijk, alle codes worden direct geleverd!

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 59,99

Nu € 51,99

Dit is een digitaal product, geschikt voor de regio Europa, met directe levering van de code.

Productgegevens
Uitgever Microsoft
Pegi-leeftijd Nee
Platform Xbox One
Genre Gift Cards
Activatie Microsoft Online Redemption
Releasedatum 01/05/2016
PRODUCTOMSCHRIJVING
Details

Xbox Live - Het snelste en meest betrouwbare gaming netwerk voor consoles

Gaming wordt gewoon direct beter met Xbox Live Gold. Word lid van de beste community van gamers op het snelste, meest betrouwbare gaming-netwerk, waar dedicated servers prestaties en snelheid maximaliseren. Ervaar het beste in competitieve en coöperatieve gaming op Xbox One en Windows 10, met betere matchmaking en minder wachten. Je krijgt ook elke maand gratis games met je Xbox Live Gold-lidmaatschap, die soms AAA-titels bevatten, en bespaar tot 50-75% in de Xbox Store. Met miljoenen gamers wereldwijd en zoveel games om te spelen, is het nu een goed moment om naar Gold te gaan. Met Xbox Live Gold krijg je de meest geavanceerde multiplayer, gratis spellen, exclusieve ledenkortingen van maximaal 50-75% op games in de Xbox Store en meer. *


Elke maand gratis games:

Volg games die je altijd al wilde spelen met een groeiende bibliotheek met gratis titels op Xbox One en Xbox 360. Games kunnen gedurende een beperkte tijd worden gedownload en zijn vervolgens van jou. Let op dat je Xbox Live Gold abonnement actief moet zijn om deze games te kunnen blijven spelen.


Ongekende multiplayer-gaming::

Of je nu FIFA speelt met een vriend in een andere stad of samen speelt met vrienden van over de hele wereld en los gaat op Overwatch, Xbox-spellen zijn nog leuker als je samen speelt.

Premium entertainment:

Van de nieuwste populaire HD-films, tv-shows en sport tot de meest populaire muziek en live-evenementen, je krijgt alles met Xbox Live Gold.

Speel op meer plaatsen:

Gemakkelijke toegang tot jouw games, vrienden en community via Xbox One, Windows 10 pc, tablet en telefoon. Waar je ook gaat, je games en prestaties gaan met je mee. En wanneer je jouw Xbox One-games streamt naar je Windows 10 pc, kun je doorgaan met spelen met jouw vrienden en jouw beste gamemomenten opnemen.


Jouw favoriete apps op je TV:

Geniet van je favoriete content met Netflix, Twitch en nog veel meer. En met Xbox One kun je apps naast elkaar zettem met gameplay om tegelijkertijd te spelen en te kijken, zodat je nooit een moment mist.


Twee gratis games per maand:

Alle gekwalificeerde Gold-leden ontvangen elke maand twee gratis speciaal geselecteerde, fan-favoriete Xbox spellen. Ze zullen gedurende een beperkte tijd beschikbaar zijn om te downloaden en de jouwe om ongeacht wat te bewaren. Dit is ook van toepassing op Xbox One

*
Xbox Live Gold is niet langer vereist voor sommige apps en functies. Voor sommige apps zijn abonnementen op app-providers en / of andere vereisten vereist. Home Gold: beperkt tot één Xbox One per huis; beperkingen zijn van toepassing. Smart Match-matchmaking en Cloud Hosted Multiplayer beschikbaar in ondersteunde games. Mediaspellen en inhoud worden afzonderlijk verkocht. Multiplayer tussen Xbox One en Xbox 360 wordt niet ondersteund.

Productspecificaties
Productspecificaties
Uitgever Microsoft
Pegi-leeftijd Nee
Platform Xbox One
Genre Gift Cards
Activatie Microsoft Online Redemption
Taal German (Germany), Dutch (Netherlands), English (United States), French (France)
Systeem Eisen
System Requirements
GFWL No
PhysX No
Releasedatum 01/05/2016
SCHRIJF JOUW EIGEN REVIEW