-7%

Yesterday Origins (PC/MAC)

Yesterday Origins neemt de liefhebbers van mysterie en avontuur mee op een reis door de tijd en rond de wereld in een nieuwe productie van de makers van de wereldberoemde Runaway sage

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 14,99

Nu € 13,99

Dit is een digitaal product, geschikt voor de regio Europa, met directe levering van de code.

Productgegevens
Uitgever Mindscape
Pegi-leeftijd PEGI 18
Platform PC / Mac
Genre Adventure
Activatie Steam
Releasedatum 10/11/2016
PRODUCTOMSCHRIJVING
Details

Yesterday Origins neemt de liefhebbers van mysterie en avontuur mee op een reis door de tijd en rond de wereld in een nieuwe productie van de makers van de wereldberoemde Runaway sage. Met meer dan 20 jaar ervaring in story-driven (het spelverloop is gebaseerd is op de actie die zich afspeelt), is Pendulo succesvol met haar eerste 3D-game, waarbij zij haar onnavolgbare graphics weet te bewaren. Het door het stripverhaal geïnspireerde uiterlijk wordt voor het eerst onderstreept door schitterende visuele effecten (dynamische schaduwen, zeer sterke 3D engine).


In Yesterday Origins, speel jij als John Yesterday en Pauline Petit, een stel onsterfelijken met een antiekwinkel in Parijs, die een avontuur beleven door de tijd heen en over de hele wereld. Het verhaal begint met de jonge John die tijdens de Spaanse Inquisitie gevangen wordt gezet wegens tovenarij en hij moet al zijn vernuft aanwenden om aan de gevangenbewaarders te ontsnappen. Dat is het begin van een reeks gebeurtenissen die afwisselend in het verleden en het heden plaatsvinden en die teruggaan naar de oorsprong van Johns zo begeerde onsterfelijkheid.

Het spel is fully dubbed (stemmen lopen volledig synchroon met de meer dan 25 personages) en beschikt over eigen originele muziek. De volwassen onderwerpen zijn bezaaid met ondeugende dialogen, de sfeer is ontspannen, met een flinke scheut zwarte humor, iets wat ze wel heel goed doen bij Pendulo Studios. De interface is zodanig ontworpen dat het prima werkt met zowel joypads als muizen.

Het avonturenspel Yesterday Origins is een co-productie van Microïds en Pendulo Studios. De releasedatum is 29 september 2016, voor Playstation 4, Xbox One, PC en Mac in het Frans, Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Russisch en Pools en wordt Nederlands ondertiteld.

Kenmerken:

  • Volledig real time 3D.
  • Baan je een weg door de levels door verschillende puzzels op te lossen.
  • Communiceer met 25 personages om zo je weg te vinden.
  • Ontdek 10 verschillende locaties met meer dan 50 verschillende omgevingen.
  • Bezoek meerdere landen (Frankrijk, Spanje, Amerika, Engeland, Nederland, en meer) in verschillende historische tijdperken.
  • Geoptimaliseerd voor PC en consoles (werkt op PC ook met controller).
Productspecificaties
Productspecificaties
Uitgever Mindscape
Pegi-leeftijd PEGI 18
Platform PC / Mac
Genre Adventure
Activatie Steam
Taal Dutch (Netherlands), French (Belgium)
Systeem Eisen
Minimum Requirements
CPU Speed (MHz) 2.2 GHz
Hard Disk Space 4.00 GB
Ram 2.0 GB
Minimum Video Card Info
Video Card (ATI) Shader Model 4.0
Video Card (nVidia) Shader Model 4.0
System Requirements
GFWL No
PhysX No
Supported Operating Systems Mac OS X 10.6.8 Snow Leopard, Mac OSX 10.7 Lion, Mac OSX 10.8 Mountain Lion, Mac OSX 10.9 Mavericks, Mac OSX 10.10 Yosemite, Mac OSX 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Windows 10 (32-Bit), Windows 10 (64-Bit), Windows 8 (32-bit), Windows 8 (64-bit), Windows Vista (SP2) (32-Bit), Windows Vista (SP2) (64-Bit), Windows XP (SP3)
Releasedatum 10/11/2016
SCHRIJF JOUW EIGEN REVIEW